Kom naar Zeeland!

Vlakbij het pittoreske stadshart van Zierikzee ligt Medisch Centrum Borrendamme. Hier zijn vier huisartsenpraktijken, een apotheek, huisartsenpost en het huisartsenlaboratorium gevestigd. Daarnaast huren verschillende paramedici, zoals een logopedist, fysio-, podo- en oefentherapeut, een praktijkruimte. Een van de praktijken is op zoek naar een huisarts die openstaat voor een praktijkovername of waarneming als een nieuwe maatschap. Geïnteresseerd? 

Geïnteresseerd? We helpen je graag

MC1
MC2
MC3
MC4
MC5

Medisch Centrum

De samenwerking binnen Medisch Centrum Borrendamme biedt veel voordelen. De gezamenlijke frontoffice en gedeelde backoffice maakt de praktijken flexibel tijdens weekenddiensten, vakanties en ziekte. Er is één praktijkmanager, de ict is uitstekend geregeld en er zijn korte lijnen met de apotheek, bijvoorbeeld over contra-indicaties. Dat is ook winst voor de patiënt: de beste zorg is altijd gegarandeerd. 

Meer over de zorg in Zeeland?

zorg1
Zorg2

Zorg dichtbij

Naast de vier huisartsartsenpraktijken en de HAP is er in Zierikzee ook een locatie van het Admiraal de Ruyterziekenhuis. Daar kunnen patiënten terecht bij de poli’s van twaalf specialisaties en voor diverse onderzoeken. Voor hen is goede zorg dus altijd dichtbij. Adrz heeft nog vestigingen in Goes en Vlissingen en in Terneuzen is een ziekenhuis van ZorgSaam gevestigd.

Meer over de zorg in Zeeland?

 

wieteke
Huisarts in Zeeland zijn bevalt heel goed. Zeeland is heel prettig, mensen zijn rustig, vriendelijk en geïnteresseerd in je. Je ziet hier ook dat je als huisarts in een groep samenwerkt, wat ook het werken heel leuk maakt.
Bekijk het verhaal van Wieteke
bevolking1
bevolking2
bevolking3
bevolking4

Zeeuwen

Zeeuwen stug? Echt niet! In Zierikzee vormen échte Zeeuwen, boomerang-Zeeuwen en import-Zeeuwen samen voor een heel eigen dynamiek. Hier groeten we elkaar nog op straat, maar laten we elkaar ook vrij. We organiseren samen festivals, maar gaan ook in ons eentje hardlopen in de duinen. We staan voor elkaar klaar als dat nodig is.

Meer over Zeeuwen?

zeeland 2
zeeland strand 3
zeeland strand 4
zeeland1
zeeland2
zeeland3

Zeeland 

Zeeland heeft alles. Een prachtig strand waar je kunt uitwaaien. Rijke historische steden en prachtige natuur. Is Zierikzee ver weg? Welnee, binnen één uur ben je file vrij in Rotterdam, Breda of Antwerpen. Mede dankzij de toeristen is er volop dynamiek, maar is de sfeer nooit gejaagd. Wist je dat in Zeeland de meeste honderdjarigen wonen? Dat is niet voor niets! Kom eens een kijkje nemen in een verwenweekend!

Meer weten over Zeeland?

Geïnteresseerd? We helpen je graag, Vacature Huisarts

Zeeland 1
DSC09700_0.jpg
DSC09780.jpg
DSC09802_0.jpg
zierikzee1
zierikzee2

Zierikzee

Zierikzee is grootste plaats op het eiland Schouwen-Duiveland, waar zo’n 11.000 mensen wonen. Door de mix van Zeeuwen en import voel je je er snel thuis. De stad heeft een rijke geschiedenis. Dit kun je zien aan de prachtige monumentale panden rond de haven en in de binnenstad . Er zijn volop cafés met heerlijke terrassen, gezellige restaurants, leuke boetiekjes en mooie winkels, theater-, muziek- en filmvoorstellingen en maar liefst acht musea.

Meer over Zierikzee?

DSC09608.jpg
DSC09675.jpg
iStock-154959157.jpg

Gezinsleven 

Kom je hier wonen met een gezin? Dan kun je kiezen uit zes basisscholen en ook qua middelbare scholen is er volop keus. In Zierikzee bied je je kinderen een veilige en onbezorgde jeugd met het strand op fietsafstand!

Meer over wonen in Zeeland?

Meer weten?

In Zeeland zoeken we huisartsen. Wil je daarom meer weten over deze positie of over andere mogelijkheden? Neem dan contact op, we helpen je graag. Bij concrete interesse brengen we je direct in contact met de betreffende praktijk.

Marian van der Hooft

Mail: m.vanderhooft@zhco.nl
Tel nr: 0113-344057

ZHCO

Mail: info@zhco.nl
Tel nr: 0113-344057