Proeven aan Zeeland

In de Zeeuwse zorg- en welzijnssector is enorm veel vraag naar specialisten. We zijn hard op zoek naar specialisten waaronder specialisten in de ouderengeneeskunde.

Zeeland in de Praktijk

Wil jij ook geïnspireerd raken over Zeeland? We hebben een geweldig magazine: "Zeeland in de Praktijk". Hierin lees je alles over wonen, werken en het leven in Zeeland. Lees de mooie verhalen van zorgspecialisten die eerder de stap naar Zeeland hebben gemaakt. Ook vind je informatie over het werken in de zorg- en welzijnssector. Het aanvragen hiervan is geheel vrijblijvend en kosteloos. We sturen hem graag naar je op! Vraag hieronder het magazine aan.

Vraag het magazine gratis aan via info@viazorg.nl

zeeland in de praktijk magazine

Wat ontvang je precies?

Het magazine, van hoofdredacteur en uitgever Nelleke Launspach, bevat informatie over wonen en leven in Zeeland en ook informatie over het werken in de zorg- en welzijnssector hier. Ook komen ‘boomerang’ Zeeuwen, Zeeuwen die na lange tijd elders zijn teruggekeerd en ‘nieuwe Zeeuwen’ aan het woord.

Verwenweekend of dag meelopen

Serieus geïnteresseerde medici kunnen zich opgeven voor een speciaal verwenweekend in Zeeland. Zo kan je op een laagdrempelige manier wennen aan Zeeland en zelf ervaren hoe het is om te leven in deze mooie kustprovincie. Geïnteresseerd? Ga dan naar het informatiepunt en vraag informatie aan.

Ook een dag meelopen bij een van onze zorginstellingen behoort tot de mogelijkheden. Laat een bericht achter op deze site, dan nemen we contact met je op over alle mogelijkheden.