In de serie Zeeuwse Dokters vertellen artsen over hun vak, de uitdagingen die zij ervaren bij het uitoefenen ervan en hetgeen zij doen om hun hoofd leeg te maken na een intensieve dag. Bekijk hun verhalen en laat je inspireren.
Huisarts Hans uit Zeeland
Om het werk van me af te zetten, ga ik graag naar buiten. Lekker de natuur in. Dat is altijd dichtbij hier in Zeeland. Onderwater heb je alle rust om lekker om je heen te kijken en alles van je af te zetten.
Bekijk het verhaal van huisarts Hans
Specialist Ouderengeneeskunde Martijn Zeeland
Ik ga er graag op uit met mijn gezin en in Zeeuws-Vlaanderen gaat dat perfect, je kunt de steden in België bezoeken maar ook lekker de natuur in. Even aandacht voor het gezin, je hebt toch een drukke baan.
Bekijk het verhaal van Specialist Ouderengeneeskunde Martijn
Huisartsen Mariska Zeeland Zeeland
Ik ervaar dat de druk op huisartsen steeds groter wordt. Heb je nog voldoende tijd om iedereen de zorg te verlenen die je zou willen verlenen? Als ik vijf minuten op die boot zit, dan valt de hele dag van me af en heb ik het gevoel dat ik de hele dag vrij ben geweest.
Bekijk het verhaal van huisarts Mariska
Teststraat Heinkenszand
Als huisartsen hebben we er baat bij dat we onze eigen patiënten kunnen testen. Als blijkt dat deze negatief is maar de patiënt heeft wel klachten, dan kunnen we dat verder uitdiepen. Ondernemer Peter Traas helpt ons hierbij.
Bekijk het verhaal van huisartsen Wouter en Peter